Huis te koop

695000€

4 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 20012927
Immoweb code : 20012927

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
2288 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIME WONING MET ZWEMBAD IN GROENE OMGEVING OP PERCEEL VA...

Tijdloze woning gelegen op een rustige en groene locatie te Hoeselt, Overbosstraat 6B.

Deze unieke woning ligt landelijk, op slechts 4 km van het centrum van Hoeselt en alle dagelijkse voorzieningen. De autosnelweg is gemakkelijk bereikbaar op 6 km afstand.

De smaakvol ingerichte woning, gelegen op een royaal perceel van 22A88CA, biedt een aangename woonoppervlakte van 286 m². Er zijn 4 slaapkamers. De zongeoriënteerde tuin met zwembad biedt een prachtig vergezicht op de achterliggende weilanden.
De ruimtelijke en functionele indeling alsook de lichtrijke vertrekken geven deze woning een zeer hedendaags karakter met een optimale woonbeleving.


Bij binnenkomst is er een inkomhal voorzien van een aangebouwde vestiaire en gastentoilet. In de ruime open leefruimte met eetkamer, zitruimte en polyvalente bureelruimte bieden diverse raampartijen een heerlijke lichtinval en een mooi groen uitzicht.
Het aansluitende ruime en verwarmde terras is uitgerust met een kantelbare lamellenoverkapping. De ingerichte keuken is volledig uitgerust met alle moderne kooktoestellen zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, combi-stoomoven, warmhoudlade en een grote koelkast. Achter de plafondhoge aanbouwkasten in de naastgelegen berging bevinden zich een wijnkoelkast en een diepvriezer.

Op de nachtverdieping geeft de nachthal toegang tot 4 slaapkamers, een ingerichte dressing, een badkamer, een douchekamer met nachttoilet en een praktische waspla...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op