Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 20227779
Immoweb code : 20227779

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
246 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare en energiezuinige woning met tuin en garage

Ben je op zoek naar een instapklare woning van hoge kwaliteit, waar energiezuinigheid en comfort centraal staan? Deze prachtige woning aan de Weerstandlaan in Hoboken, met een EPC-label B, is recent volledig geüpgraded en tot in de kleinste details verzorgd. Gelegen in een rustige buurt, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor modern en zorgeloos wonen.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een gastentoilet en een handige berging. Vanuit de hal kom je in de lichtrijke en ruime woonkamer met open keuken, waar je meteen het gevoel van luxe en comfort ervaart. Deze leefruimte is recent gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals sfeervolle LED-verlichting, slimme domotica, automatische rolluiken en zonnescreens achteraan. De volledig uitgeruste keuken heeft een waterzuiveringssysteem en slimme, weggewerkte stopcontacten in de kasten voor al je keukentoestellen. Vanuit de leefruimte heb je een prachtig zicht op de perfect onderhouden, zuid-georiënteerde tuin. Achteraan in de tuin bevindt zich een extra ruime garage van maar liefst 12,5 meter lang, compleet met een automatische poort en de mogelijkheid tot het installeren van een elektrische laadpaal.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een recent vernieuwde, stijlvolle badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming voor optimaal comfort. Ga je nog een verdieping hoger, dan

Neem contact op