Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 20153984
Immoweb code : 20153984

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
530 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met loods op gunstige locatie!

Deze vrijstaande woning met haar geweldige ligging bevindt zich vlakbij de E40 en E314, Leuven, Imec, Gasthuisberg, openbaar vervoer, scholen etc ... 
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal met trap. Verder bevinden zich op deze gelijkvloerse verdieping een open en lichtrijke woon- en eetkamer en keuken.
Op de eerste verdieping schuilen 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en bad. Op de ruime zolderverdieping schuilen nog tal van mogelijkheden naar uitbreiding toe (extra slaapkamers, badkamer, creatieve ruimte etc.). De woning is gedeeltelijk onderkelderd.
Naast de woning is er een oprit die u brengt naar de grote loods (ca. 81m² met verdieping) die zich achteraan de woning bevindt. Ideaal om werkgerief te stockeren, aan te wenden als werkatelier enz.  De mensen die liever een groene tuin hebben, kunnen ervoor kiezen om deze loods te verwijderen en de achtertuin te ontharden (vergunningsplichtig). 
Kortom, een te renoveren woning met enorm veel potentieel op een geweldige locatie! Voor meer informatie of vrijblijvende schatting van uw pand: contacteer IMMO DE DIJLE, reeds meer dan 40 jaar uw vastgoedspecialist - www.immodedijle.be - 016/23.37.35

Renovatieplicht: ja

Neem contact op