Huis te koop

4 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 20032319
Immoweb code : 20032319

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
235 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT. Karaktervolle woning

Deze karaktervolle woning met prachtige tuin in de gegeerde Matadi wijk is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
Deze karaktervolle woning, gesitueerd in de gezellige en gegeerde Matadiwijk, is uiterst centraal doch rustig gelegen, op wandelafstand van Abdij van Park en het centrum van Leuven en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen.
Deze degelij woning met een grondoppervlakte van 235 m² en met een bruikbare vloeroppervlakte van 161 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een living met eetgedeelte met aansluitend een open leefkeuken uitgevend op de onderhoudsvriendelijke tuin. Op de tussenverdieping is er een badkamer aanwezig. De eerste verdieping beschikt over een overloop en 2 volwaardige slaapkamer. De tweede verdieping telt eveneens een overloop en 2 volwaardige slaapkamers. Verder beschikt deze woning nog over verschillende functionele kelders met onder andere een ingerichte bar. De toekomstige bewoners van dit eigendom kunnen tevens nog genieten van een prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras en met veel privacy, waar het heerlijk vertoeven is.
M

Neem contact op