Huis te koop

730000€

6 slaapkamers 337 vierkante meters

Immoweb code : 20038670
Immoweb code : 20038670

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
337 vierkante meters bewoonbare ruimte
553 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/01/2025
Virtueel bezoek

Omschrijving

Moderne villa met prachtige tuin en zwembad te Hever

Moderne villa met prachtige tuin en zwembad te Hever

Een rustige, groene en toch centraal gelegen uitvalsbasis: lekker wandelen langs de Dijle of in het Bloso-domein, of eerder met fiets naar de stad in Mechelen – van hieruit kan het allemaal.

Vanuit de ruime inkomhal met vestiaire en toilet, kom je in de aangename en lichtrijke woonkamer met open keuken. De architect koos aan de achterzijde voor royaal veel ramen. Het resultaat: overal een schitterend uitzicht op de prachtige tuin. Woonkamer, eetkamer en keuken liggen immers allemaal aan deze achterzijde, op één lijn met elkaar in verbinding. De keuken is hyper-geïnstalleerd (stoomoven, Quooker-kraan, 2 grote koelkasten en diepvriestoestellen, ...), heeft een werkblad in composiet en enorm veel opbergruimte. Ideaal om hier je diner klaar te maken voor vrienden of familie.

Ook over de praktische indeling van de bergruimte, aansluitend met de garage, werd goed nagedacht.

Via de stijlvolle trap in eik, kom je op de eerste verdieping met parketvloeren. De master bedroom met dressing en een ensuite badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche is een enorme troef van deze woning. Ook hier geniet je van het prachtig zicht op de tuin. Verder heb je hier nog 3 zeer ruime slaapkamers.Op de nachthal is nog een extra toilet.

Op de tweede verdieping: 2 extra kamers. De zolderruimte geeft je bovendien de mogelijkheid om nog een extra kamer en badkamer te creëren.

Genieten van de z

Neem contact op