Huis te koop

569000€

4 slaapkamers 266 vierkante meters

Immoweb code : 20205464
Immoweb code : 20205464

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
266 vierkante meters bewoonbare ruimte
685 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE VILLA MET 4 SLP, TUIN EN GARAGE .

Deze prachtige woning te HERZELE biedt een unieke combinatie van comfort en luxe met een bewoonbare oppervlakte van 266 m² en een grondoppervlakte van 685 m².
De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers en 1 verfijnde badkamer, ideaal voor gezinnen op zoek naar ruimte en stijl.Bij het betreden van het huis wordt u verwelkomd door een majestueuze inkomhal met een indrukwekkende trap en een chique kroonluchter, wat meteen de toon zet voor deze elegante woning.
De ruime woonkamer is voorzien van een moderne inrichting en een sfeervolle haard, perfect om te ontspannen na een lange dag. Naast de woonkamer vindt u een gezellige eetkamer die naadloos overloopt in de volledig uitgeruste keuken.
De keuken beschikt over hoogwaardige toestellen, veel kastruimte en een praktische ontbijthoek, ideaal voor uw dagelijkse maaltijden.
De woning telt vier comfortabele slaapkamers, elk met voldoende natuurlijk licht en ruimte om tot rust te komen. De grote badkamer is volledig uitgerust met een luxe hoekbad, een inloopdouche en dubbele wastafels, wat bijdraagt aan het gevoel van comfort en luxe.
Buiten biedt de verzorgde tuin voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie. De aangelegde tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt een rustige omgeving om te genieten van de buitenlucht.
Het terras is de ideale plek voor een zomerbarbecue of een gezellige avond met vrienden en familie.Verder beschikt de woning over een ruime garage, een praktische wasruimte en meerdere bergr

Neem contact op