Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 20186892
Immoweb code : 20186892

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
422 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare rijwoning met tuin én garage!

Ontdek dit prachtig gerenoveerd huis gelegen in het hart van Herselt. Dit pand combineert moderne afwerkingen met een gezellige buurt.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte. De woonkamer is voorzien van een stijlvolle muurafwerking en een uitnodigende haard, perfect voor gezellige avonden.
De volledig uitgeruste keuken is modern en functioneel, voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. De eetruimte, grenzend aan de woonkamer, is perfect voor gezellig tafelen.

Er is een mooi ingerichte badkamer met ligbad en dubbele lavabo. In de wasplaats, achteraan de woning, is ook een inloopdouche voorzien.
Boven zijn er twee kamers, slapen, dressing, bureau... naar believen in te vullen! Een derde kamer is mogelijk gelijkvloers! Ook de zolder kan functioneel ingevuld worden.
Vervolgt u uw weg naar buiten, dan ontdekt u een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin, ideaal voor buitenactiviteiten of ontspannen onder de zon. Bovendien beschikt het pand over een ruim bijgebouw dat perfect dienst kan doen als garage, opslagruimte of werkplaats.
Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een instapklaar huis met moderne gemakken in een rustige buurt.
Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze woning uw nieuwe thuis!
Contacteer ons via 0479/01.01.01.

Neem contact op