Huis te koop

349000€

2 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 20159643
Immoweb code : 20159643

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
211 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen eengezinswoning te koop op TOP locatie in Herent
Bent u op zoek naar een woning die u naar eigen smaak kunt opfrissen en afwerken? Deze eengezinswoning, gelegen op een toplocatie in Herent, biedt tal van mogelijkheden en ligt dichtbij alle voorzieningen.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime woonkamer met een sfeervolle open haard op hout en indrukwekkende hoge plafonds van 3 meter. De ingerichte keuken bevindt zich in een aparte ruimte, waardoor er voldoende werk- en opbergruimte is. De woning beschikt over twee grote slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder, waar u de mogelijkheid heeft om nog twee extra kamers te creëren.
De woning beschikt over een grote garage voor twee wagens en een praktische wasruimte in de kelder. De tuin, gericht op het zuidwesten, biedt veel zonlicht en ruimte voor ontspanning. Daarnaast zijn er twee mooie terrassen, waarvan één overdekt, perfect voor het hele jaar door buiten te genieten. De woning is volledig onderkelderd, wat extra opslag- en gebruiksmogelijkheden biedt. De ramen zijn vernieuwd in 2020 en voorzien van rolluiken, wat zorgt voor extra isolatie en veiligheid. Bovendien zijn er al digitale meters voor gas en elektriciteit geïnstalleerd.
Bijkomende informatie: centrale verwarming op gas, dubbele beglazing / pvc.
KI 386 €.
EPC: 20240619-0003287772-RES-1: 696kWh/m² - label F.
Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, neem contact op met ons kantoor: Home Consult, Tel: +32

Neem contact op