Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 20011618
Immoweb code : 20011618

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
2246 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen bungalow in een groene oase in Herdersem

Welkom bij deze unieke bungalow in Herdersem, een op te frissen parel op een goed bereikbare locatie. Deze woning, gelegen in de tweede bouwlijn, biedt een ongekende rust en privacy. Zodra u het perceel oprijdt, vergeet u de hectiek van het dagelijks leven en voelt u zich onmiddellijk in een vakantiesfeer door het overvloedige groen dat u omringt.

De prachtige bomen en weelderige struiken bieden een natuurlijke afscherming, waardoor uw privacy gewaarborgd is. De recent opnieuw aangelegde oude Dender rivier die dwars door het midden van de tuin stroomt, voegt een bijzondere charme en serene sfeer toe aan deze eigendom.

De bungalow zelf vraagt om een opfrissing, maar beschikt over een functionele en ruime indeling. De royale leefruimte nodigt uit tot gezellige familiemomenten, terwijl de aangrenzende keuken praktisch is ingedeeld voor al uw culinaire avonturen. Daarnaast beschikt de woning over een veranda die perfect is voor ontspanning in elk seizoen en drie comfortabele slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor het hele gezin.

Deze eigendom in Herdersem is de perfecte gelegenheid voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentieel in een idyllische, groene omgeving. Kom de rust en charme van deze bungalow zelf ervaren en laat u betoveren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Neem contact op