Huis te koop

298000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 20016308
Immoweb code : 20016308

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
380 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke woning met ruime tuin en 2 slpkrs

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg (Booischot) bevindt zich deze rijwoning (halfopen met toegang tot de garage en tuin) met 2 slaapkamers. U geniet hier van een centrale ligging vlakbij de dorpskern, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De keuken is hier mooi geïntegreerd in het geheel en uitgerust met de voornaamste toestellen. Aangrenzend bevindt zich de badkamer voorzien van bad, douche, lavabo en toilet en de lichtrijke extra zithoek. Van hieruit heeft u toegang tot het goed georiënteerde (vernieuwde) terras met tuinhuis, waar u steeds in alle rust kunt genieten van het mooie weer. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een ruime berging (garage). Op de eerste verdieping kan u twee ruime slaapkamers terugvinden.

Er is een doorgang naast de woning naar de garage, waar je fietsen of een moto kan stallen, voor een wagen is de doorgang te smal.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een betaalbare woning met 2 slaapkamers en fijne tuin. Contacteer ons voor meer informatie op 0473/ 27 88 57 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be. 

Bijzonderheden: 
- Terras
- 2 Slaapkamers
- Uitstekende locatie

Renovatieplicht: nee

Neem contact op