Huis te koop

445000€

6 slaapkamers 266 vierkante meters

Immoweb code : 11489102
Immoweb code : 11489102

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
266 vierkante meters bewoonbare ruimte
792 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim pand met maar liefst 6 slaapkamers te koop! Ideaal v...

Te Engelmanshovenstraat 31 in het landelijke Heers bevindt zich dit volledige gerenoveerde pand.

Het hele gebouw bestaat eigenlijk uit twee afsplitsbare appartementen, maar kan ook perfect als één zéér ruime gezinswoning, kangoeroe wonen, co-housing, inwonende kinderen,. . . Kortom, de mogelijkheden zijn legio!

In totaal zijn er zes slaapkamers voorhanden. Gecombineerd met twee ruime badkamers vormt dit het ideale geheel voor grote gezinnen. Het gebouw is tevens volledig onderkelderd, waardoor er aan opslagruimte geen gebrek is. Het is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 8 are dat uitgeeft op de bosrand. Hierdoor kan men rustig en in alle privacy genieten op het terras met een met een prachtig uitzicht over het Haspengouwse landschap!

Het gebouw is ook op technisch vlak volledig gerenoveerd, met nieuwe verwarmingstoestellen, nieuwe leidingen, nieuwe elektriciteit, isolatie, ramen, . . .. Ook werden de keukens, badkamers en vloeren overal vernieuwd.

Uiteraard is het ook perfect mogelijk om één entiteit zelf te betrekken en de andere te verhuren voor een extra passief inkomen!

Heeft dit unieke pand uw interesse gewekt, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info of een bezoek ter plekken. 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op