Huis te koop

425000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 20198661
Immoweb code : 20198661

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
1637 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime Woning met 5 slaapkamers op een riant perceel van m...

Bent u pop zoek naar een veelzijdige woning met een zee aan ruimte? Dit unieke eigendom, bestaande uit twee huisnummers, biedt u maar liefst 280m² bewoonbare oppervlakte op een royaal perceel van 16are en 37centiare.
Dit pand in Hechtel-Eksel biedt tal van mogelijkheden voor wie ruimte, comfort en flexibiliteit zoekt.
Indeling van de woning:

Gelijkvloers: U wordt verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle vertrekken. De keuken, met aansluitende veranda, biedt een prachtig zicht op de achtertuin. De grote leefruimte is perfect voor gezellige familiemomenten. Daarnaast is er een handige berging, een apart toilet, en een polyvalente ruimte die ideaal is voor een praktijk, kantoor of hobbyruimte.
Verdieping: Hier vindt u vijf ruime slaapkamers en een royale badkamer die het comfort voor het hele gezin garandeert.

De achterliggende bijgebouwen bestaande uit bureel -en opslagruimte en zijn zonder vergunning gebouwd en ook niet te regulariseren.
Voor meer informatie omtrent deze achterliggende gebouwen kan u altijd contact met ons opnemen zodat wij u verdere details kunnen verschaffen.

Buitenkans: Dankzij de twee huisnummers en het ruime perceel zijn er extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kangoeroewoning, een zelfstandige praktijk, of een combinatie van wonen en werken.

Mis deze kans niet om een veelzijdige woning te bezitten op een toplocatie in Hechtel-Eksel.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op