Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 284 vierkante meters

Immoweb code : 20110087
Immoweb code : 20110087

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
284 vierkante meters bewoonbare ruimte
449 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen instapklaar burgerhuis op 4A 49CA!

Dit unieke, authentieke pand is centraal gelegen nabij tal van wandel- en fietsroutes. Tevens is er een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten/steden.

De indeling van het goed is als volgt:
GLV: Grote open ruimte (nu café), trap naar bovenverdieping, sanitair gedeelte, keukenruimte, hal naar buiten.
EERSTE VERDIEPING: Inkomhal, keuken, woonkamer, slaapkamer & badkamer/toilet.
TWEEDE VERDIEPING: Ruime slaapkamer met berghok, ruime slaapkamer met badkamer (voorzien van dubbele lavabo, douche & bad), afzonderlijk toilet.

Extra info: EPC: 387 kWh / (m² jaar) - energielabel D, elektrische installatie CONFORM AREI, aanwezigheid van kelder & voorraadkelder, Z-gerichte tuin, voldoende parkeermogelijkheden, terras, tuinhuis & carport!

Gezien de uitstraling, de ligging in het centrum, de grootte van het perceel en de ruime bruikbare vloeroppervlakte, biedt dit beschermd burgerhuis zéér veel mogelijkheden!

Deze woning biedt niet alleen een unieke leef- en werkomgeving, maar ook een investering in de toekomst.
Bouwkundig erfgoed heeft een blijvende aantrekkingskracht en waarde, waardoor deze eigendom niet alleen een thuis is, maar ook een tastbare erfenis voor de komende generaties.

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem contact op met Kenneth ([email protected]) op 0472/03 25 88 of met Melissa ([email protected]) op 0486/54 71 80.

Neem contact op