Huis te koop

285000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20237232
Immoweb code : 20237232

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
882 vierkante meters grond

Omschrijving

ZEER RUIME EN GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING OP 8a82ca.

ZEER RUIME EN GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 8a82ca.
Deze ruime gezinswoning is gelegen in een zeer rustige straat op een boogscheut van het centrum van Hechtel. De woning is gelegen op een perceel van 8a82ca en is perfect onderhouden. Veel lichtinval in de gehele woning door de vele ramen. Dak reeds vernieuwd en geïsoleerd. De woning ligt midden op het perceel waardoor er tuin is voorzien aan de zijkanten van de woning.

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de zeer ruime en lichtrijke leefuimte voorzien van een houtkachel. De geïnstalleerde keuken met eetgedeelte is hiernaast gelegen en kijkt uit op de naastliggende tuin. De badkamer, voorzien van douche en dubbele lavabo is hierachter gelegen. De veranda die tevens de achterinkom is, is zeer ruim en geeft toegang tot de keuken. Ook via deze veranda zijn de wasplaats, de inpandige garage en het apart toilet bereikbaar.

* Verdieping: Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug. Een vierde, kleinere kamer, kan dienst doen als bureau of dressing. Een zolderluik is in de nachthal voorzien.

Achter de woning is nog een carport terug te vinden.

Zeer goed onderhouden woning - houten ramen dubbele beglazing - verwarming op aardgas - dak vernieuwd + geïsoleerd - rolluiken in een deel van de woning aanwezig.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Op zoek naar een instapklare gezinswoning met veel mogelij

Neem contact op