Huis te koop

396770€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20033969
Immoweb code : 20033969

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond

Omschrijving

Hechtel-Eksel - Eindhovensebaan LOT 1

Hechtel - Eksel - Eindhovensebaan LOT 1 — 1 instapklare open bebouwing - http://www.skilpod.com/

In Hechtel - Eksel wordt binnenkort deze instapklare Skilpod #135 gebouwd. De woning heeft stijlvolle zwarte steenstrips en grote ramen die veel licht binnenlaten. De west georiënteerde tuin is perfect om 's avonds van de zon te genieten.

Deze open bebouwing heeft een perceel van 750m² en een bewoonbare oppervlakte van 135m². De woning beschikt over een master bedroom met eigen badkamer en twee slaapkamers met een extra badkamer. In de ruime, lichte inkomhal is plaats voor een home office, leeshoek,... Daarnaast heeft de woning een volledig uitgeruste keuken met AEG-toestellen en kookeiland, 2 badkamers met inloopdouche, een apart gastentoilet op het gelijkvloers en een ruime berging.

Hechtel-Eksel biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, met voorzieningen zoals winkels, scholen en medische faciliteiten, en ligt in de nabijheid van Hasselt en Eindhoven. De omgeving staat bekend om zijn prachtige natuur en recreatiemogelijkheden.

De woning heeft een E-peil van 10 (BEN), 3-dubbele beglazing, 8 zonnepanelen (405W) en een lucht-lucht warmtepomp. De prijs is exclusief architect kosten en onder voorbehoud van een gunstig sondeerverslag. Maak een afspraak om te bezichtigen of bekijk onze andere projecten.
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op