Huis te koop

Richtprijs 520000€

3 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 20255618
Immoweb code : 20255618

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
310 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Woning

Ontdek deze prachtige woning in Hermeton-sur-Meuse, een ware oase van rust midden in het weelderige platteland.
Met zijn moderne architectuur en hoogwaardige afwerking onderscheidt dit huis zich door zijn lichte ruimtes en idyllische omgeving. Bij binnenkomst word je meteen verleid door de elegantie en soberheid van de hal, die leidt naar een grote woonkamer. De open keuken, voorzien van apparatuur van topklasse, is zowel functioneel als aantrekkelijk, met een centraal eiland dat ideaal is voor entertainment.
De ruime woonkamer grenst aan de keuken en baadt in het licht dankzij de grote ramen, die een ononderbroken uitzicht bieden op het grote terras, de Maas en het omliggende platteland. Elke slaapkamer in het huis is ontworpen met comfort en welzijn in het achterhoofd. Een van de badkamers is modern ingericht met edele materialen.
Bovendien heeft het huis veel ingebouwde opbergruimte, waardoor elke kamer geoptimaliseerd en vrij van rommel is. Mis de kans niet om een huis te bezitten dat luxe, comfort en natuur combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je charmeren door deze uitzonderlijke woning.

Neem contact op