Huis te koop

650000€

276 vierkante meters

Immoweb code : 20234923
Immoweb code : 20234923

Overzicht

276 vierkante meters bewoonbare ruimte
16280 vierkante meters grond

Omschrijving

Idylisch gelegen woning op een uniek perceel van maar liefs

Heeft u interesse? Bekijk deze woning op onze website http://www.domovastgoed.be of contacteer ons op het nummer 011/96.49.96

Zeer rustig en vrij gelegen woning te Spalbeek nabij Hasselt

Deze prachtige open bebouwing, toegankelijk via de oprijlaan, is echt een unieke buitenkans wie in alle rust en vrijheid wilt wonen.
Het perceel is gelegen in landschappelijk waardevolle agrarische gebieden - natuurgebieden. Met een bouwjaar van 1931 straalt deze woning karakter en charme uit. Gelegen op een ruim perceel biedt deze woning veel privacy en rust.

De woning beschikt over een ruime tuin met een zuidoostelijke oriëntatie, waardoor u de hele dag kunt genieten van zonlicht.

De woning heeft momenteel een bewoonbare oppervlakte van 276m², wat voldoende ruimte en heeft momenteel volgende indeling gelijkvloers:
Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met toegang tot de twee slaapkamers. Verder is er nog de keuken met aangrenzend de berging. De badkamer is volledig geïnstalleerd alsook is er aan opbergruimte geen gebrek.
Op de 1ste verdieping is er een ruime slaapkamer voorzien en heeft u ook toegang tot de zolderruimte.
Aan de achterzijde van het gebouw is er nog een veranda en extra zitruimte voorzien.

Daarnaast is er ook een garage aanwezig, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte.

Kortom, deze woning in Hasselt is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime, charmante woning met veel potentieel en dit mits het verkrijgen van de nodige vergunningen.Met een prachtige tu

Neem contact op