Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 20180294
Immoweb code : 20180294

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
851 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde gezinswoning in Kermt op ruim perceel

Gerenoveerde gezinswoning HOB op een perceel van 8a51ca in Kermt. De woning van 1960 is het afgelopen jaar volledig vernieuwd. Zo is het dak vervangen en voorzien van de nodige isolatie, de keuken volledig vernieuwd, nieuwe vloer gelegd, ramen vervangen, gasketel geplaatst en de leidingen vervangen, .... Gelegen in een heel rustige straat op een super locatie. De tuin is volledig omheind en voorzien van een poort. Een bewoonbare oppervlakte van 192m² (bron EPC).

De indeling is als volgt:
- Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de kelder en de volledig vernieuwde keuken. Zeer lichtrijke living met zicht op de veranda. De veranda heeft een nieuw dak en is geïsoleerd maar moet nog verder afgewerkt worden en kan voorzien worden met grote schuiframen. Recente badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. De wasruimte en berging dienen nog verder afgewerkt te worden. 
- Verdiep: 3 slaapkamers en apart toilet.

Bergruimte in de kelder voorzien. De verwarming is op gas en de ketel en leidingen zijn dit jaar nog vervangen. Energielabel C en de elektriciteit is conform (volledig vernieuwd). Dak volledig nieuw en voorzien van dakkapellen. PVC ramen met dubbele beglazing (boven net geplaatst). 

Op zoek naar een volledig vernieuwde woning met hier en daar nog mogelijkheid tot zelf verder afwerken en dit op een topligging? Neem dan vandaag nog contact op met het kantoor.

Wij ontzorgen u ook voor de verkoop van uw huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Neem contact op