Huis te koop

* 397748€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 20048145
Immoweb code : 20048145
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 17/07/2024

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING VAN 174 M² MET 3 SLPK IN HASSELT

Kenmerken:

De woning is volledig afgewerkt en heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 174 m², verdeeld over twee verdiepingen. Ze beschikt over drie ruime slaapkamers en een optimale indeling. Aan de achterzijde is er een privaat terras en een tuin voorzien van gras, klinkers en een haag met poortje voor toegang langs de achterzijde.

Indeling:

Gelijkvloers
De centrale inkomhal geeft toegang tot de open leefruimte met keuken aan de voorzijde. Er is een apart gastentoilet en een trap naar de eerste verdieping. De leefruimte aan de achterzijde biedt een groen zicht op de tuin en heeft een noordoostelijke oriëntatie. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven toegang tot het terras. De open keuken, die nog geïnstalleerd moet worden, zal in een witte kleur zijn. Een berging naast de keuken biedt extra opbergruimte.

Eerste Verdieping
Via de houten trap in de inkomhal komt u op de eerste verdieping. De nachthal geeft toegang tot alle kamers. De drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorkant, zijn ruim en bieden diverse mogelijkheden voor gebruik als slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel met spiegel, een bad en een inloopdouche. Daarnaast is er een tweede apart toilet en een berging met aansluitingen voor de wasmachine.

Parkeren:

Uw wagen parkeert u veilig en eenvoudig ondergronds in de gemeenschappelijke kelderver

Dit pand maakt deel uit van het project Project Milda

Neem contact op