Huis te koop

* 424500€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 20041128
Immoweb code : 20041128
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

MODERNE EN ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S

MODERNE EN ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S OP 3A45CA IN SINT-LAMBRECHTS-HERK

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in het project "MATS" op een centrale locatie in Hasselt. Het project omvat vier nieuwbouwwoningen in een moderne stijl en een tijdloze architectuur. Het project is gelegen op de doodlopende straat Oude Truierbaan in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt).

De woning wordt volledig afgewerkt, is voorzien van 3 slaapkamers en geniet een kwalitatieve en energiezuinige afwerking.  De woning geniet een bruto bewoonbare oppervlakte van +/- 155.73 m² en is verdeelt over de gelijkvloerse en eerste verdieping. Een praktische indeling en grote raampartijen maken uw woning uw droom(t)huis.
Verder is de woning gelegen op een zuidoostelijk gericht perceel van 345,15 m² en in halfopen bebouwing opgetrokken.

Er wordt veel aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woning standaard voorzien wordt van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil van maximaal E20.

Bovendien is de ligging ideaal: gelegen in de centraalste deelgemeente van Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk) en is omgeven door groen op een rustige locatie met doodlopende straat. Het eveneens een heel praktische ligging.  Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving van de woning gelegen en er bevindt zich kortbij een autosnelweg (Has...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op