Huis te koop

315000€

4 slaapkamers 266 vierkante meters

Immoweb code : 20013091
Immoweb code : 20013091

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
266 vierkante meters bewoonbare ruimte
696 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen, verrassend ruime woning

Deze gezinswoning ligt op een perceel van nagenoeg 7a. De tuin is zuidwest georiënteerd waardoor je volop kan genieten van de namiddag- en avondzon. De geklinkerde oprit wordt geflankeerd door een kersenlaar en een appel- en pruimenboom.

De woning is verrassend ruim. Er wordt gespeeld met niveauverschillen waardoor de bewoonbare oppervlakte wordt gemaximaliseerd. Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een keuken, 2 bureauruimtes toegankelijk via de zijdeur die tevens kunnen dienst doen als slaapkamers, een ruime doch niet volledig geïnstalleerde badkamer en een stookruimte/berging. Het verdiep splitst zich op in 2 delen, ieder toegankelijk via een aparte trap. Aan de achterzijde van de woning ligt op het verdiep een tweede woonkamer en twee slaapkamers, aan de voorzijde van de woning bestaat het verdiep uit 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, een toilet, een ligbad, een lavabo en een aansluiting voor wasmachine.

In de tuin ligt een hobbyhuisje/tuinberging uitgerust met een toilet en een douche en drijfkracht. Ideaal voor de hobbyist!

De ligging in agrarisch gebied is landelijk en rustig, doch tevens centraal tussen Hasselt, Genk en Zonhoven. De nabijheid van het openluchtmuseum Bokrijk maakt dit huis de ideale uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en natuurliefhebbers.
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op