Huis te koop

525000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20007745
Immoweb code : 20007745

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
347 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 5 slaapkamers op rustige ligging i...

Deze instapklare woning vinden we terug in de Anne Ruttenstraat, een residentiële, doodlopende straat in een woonerf in de Heilig-Hartwijk. Een erg rustige, centrale ligging met alle dagelijkse voorzieningen op wandelafstand en het centrum op slechts enkele honderden meters. 

De woning dateert van 2004, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 250 m² en is gelegen op een perceel van 347 m². Achteraan op het perceel is een poortje dat uitkomt op een fiets/wandelpad en een grasveld.

Via de inkomhal met ingebouwde kastenwand bereik je de uiterst lichte leefruimte en de eetkamer. De keuken is voorzien van volgende toestellen: spoelbak, gasvuur, oven, koelkast, vaatwasmachine en dampkap. Verder is er op deze verdieping nog een apart toilet, een wasplaats/bijkeuken met dubbele spoelbak en ingebouwde kastenwand en een inpandige garage met automatische poort. De gezellige tuin is aangelegd met een gazon, een vijver, enkele bloemenperken, een tuinhuis en een overdekt terras.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers voorzien. De masterbedroom is uitgerust met een ensuite dressing. De badkamer is geïnstalleerd met een inloopdouche, dubbele lavabo met op maat gemaakt meubel en een infraroodcabine. Er is ook nog een apart toilet.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers met mezzanine (airco), een badkamer met douche, lavabo en toilet en een zolderruimte.
 
De woning is voorzien van een alarm, een regenwaterput (toiletten en besproeiing ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op