Huis te koop

350000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 20005699
Immoweb code : 20005699

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
815 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant Woonhuis op Braambessenstraat 36, Hasselt

Ontdek dit gezellige woonhuis gelegen op de Braambessenstraat 36 in Hasselt. Dit pand, gebouwd in 1983, biedt veel mogelijkheden voor wie op zoek is naar een huis met karakter dat naar eigen smaak kan worden opgeknapt.

Gelijkvloers: Bij binnenkomst betreed je een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende leefruimtes. De begane grond beschikt over een sfeervolle living met een open keuken. De drie ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groot gezin. Verder zijn er een apart toilet, een praktische berging, een kleine bijkeuken en een ruime veranda waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Aan de achterzijde van het huis vind je een prachtige pergola die uitkijkt over de grote tuin. De tuin beschikt tevens over een garage, ideaal voor het stallen van voertuigen of als extra opslagruimte.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je een vierde slaapkamer met een loft, ideaal voor gebruik als speelruimte, thuiswerkplek of extra opslag. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Afwerking: Het gehele pand is voorzien van keramische tegels, wat zorgt voor een nette en onderhoudsvriendelijke afwerking. De muren op de begane grond zijn bekleed met behangpapier, wat een charmante, klassieke uitstraling geeft.

Renovatiemogelijkheden: Hoewel het huis al veel te bieden heeft, zijn er diverse renovatiemogelijkheden om het volledig naar eigen wens te maken. Dit pand biedt een uitsteken...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op