Huis te koop

228000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11491873
Immoweb code : 11491873

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
1474 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning met LOODS

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een ware toplocatie te Handzame, treffen we deze alleenstaande, ruime woning aan. Deze eigendom is ingeplant op een mooi perceel van ca. 1474 m² mét LOODS.

We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek en een eetplaats. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de ingerichte keuken (oven, dampkap, kookplaat, microgolf, gootsteen en ingemaakte kasten) met éethoek. Naast de keuken bevindt zich de vooropgestelde badkamerruimte die dient afgewerkt te worden. Aanpalend aan de badkamerruimte is er een apart toilet en douche aanwezig. Tevens beschikt deze eigendom over een mooie loods!!

Verder beschikt deze alleenstaande woning over drie slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Tot slot beschikt deze eigendom over een toegangspoort met houten paardenstal en ongebruikte paardenweide.

Een ideale woning voor mensen die op zoek zijn om hun eigen handel te drijven!

Bouwtechnisch: de woning wordt verwarmd met pelletkachels, alsook zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig: elektriciteit, telefoon, internet, stadswater, regenwater en aardgas aansluiting.

De topligging, loods in combinatie met de vrije woning biedt de mogelijkheid om uw beroep uit te oefenen! Kortom een prachtige eigendom met een waaier aan mogelijkheden! Deze eigen...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op