Huis te koop

340000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20091079
Immoweb code : 20091079

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
1599 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

IN OPTIE !!! Vos Agences Condrogest Ciney - Vastgoed in de …

IN OPTIE !!! Vos Agences Condrogest Ciney presenteert dit charmante huis in massiefhoutbouw. Het is gelegen in Achet, een deelgemeente van Hamois, dat gekend is als vertrekpunt voor wandelingen in de Condroz. Dit pand uit 2009 zal natuurliefhebbers aanspreken met zijn mooie tuin op het zuiden en zijn twee terrassen. Het beschikt over een aangename en lichte woonkamer, 3 mooie slaapkamers, evenals een carport, een paardenbox en een kleine weide. Dit huis ademt een warme sfeer door de constructie in massief hout, met gevelbekleding in thermowood en gereconstitueerde steen. Aarzel niet om contact op te nemen om een bezoek te brengen!

Mogelijkheid tot vermindering van de registratierechten onder voorwaarden.

Samenstelling:
Gelijkvloers : inkomhal, grote lichte woonkamer van bijna 40 m2, keuken, wasruimte, apart toilet en toegang tot de terrassen en de tuin.
1e verdieping: nachthal, 3 mooie slaapkamers, een badkamer, een balkon, een apart toilet en een kleine bergruimte
Bergzolder

Opmerkingen:
EPC C, elektriciteit conform, lucht-lucht warmtepomp, houtkachel als aanvullende verwarming, houten ramen met dubbel glas, pannendak, regenwaterput 5000L met pomp, septische put met aansluiting op het rioleringsnetwerk, elektrische boiler, bergzolder, balkon. Tuin op het zuiden, carport, paardenbox, terrein van 16 are waarvan 10 are weide.

Neem contact op