Huis te koop

Richtprijs 299500€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 20231371
Immoweb code : 20231371

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met EPC-label A in centrum Hamme

Ontdek deze prachtig gerenoveerde rijwoning, ideaal gelegen in het centrum van Hamme, op wandelafstand van winkels, scholen en met diverse parkeermogelijkheden in de buurt. Deze woning, volledig gerenoveerd in 2018 en verder up to date gezet in 2022, biedt modern wooncomfort met oog voor duurzaamheid.
Met een EPC-label A en tal van energiebesparende maatregelen is deze woning een slimme keuze voor wie wil genieten van lage energiekosten. De woning wordt verwarmd door een condenserende gasketel met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de eerste verdieping. Zowel de gevel als het dak zijn volledig geïsoleerd, en met 20m² zonnepanelen en een thuisbatterij is de woning bijna energie-neutraal.
Alle drie de ruime slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning, wat zorgt voor optimaal comfort tijdens warme dagen. De elektriciteit is volledig conform en de woning is bovendien asbestveilig, wat een extra geruststelling biedt.
Deze woning beschikt ook over praktische voorzieningen zoals een achteruitgang voor fietsen en vuilnisbakken, wat het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maakt.
Kortom, deze instapklare gezinswoning combineert energiezuinigheid, comfort en een ideale ligging in het centrum van Hamme. Perfect voor gezinnen, starters of investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze woning waar ze direct in kunnen trekken!
Deze prijs is een instelprijs!

Neem contact op