Huis te koop

650000€

4 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 20180065
Immoweb code : 20180065

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
2391 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met veel potentieel op groot stuk grond

Deze grote woning is een waar paradijs voor wie houdt van ruimte en licht . Bij het betreden van de woning kom je binnen in een uitnodigende hal die leidt naar een royale living, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Deze leefruimte is voorzien van een sfeervolle houtkachel, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

De woning beschikt over twee ruime kamers op de begane grond, die perfect kunnen worden ingericht als slaapkamer, bureau of praktijkruimte. Daarnaast is er een apart toilet voor extra comfort. De ruime eikenhouten keuken is volledig uitgerust en heeft een authentieke uitstraling. Aansluitend vind je een handige berging, ideaal voor extra opslag of het creëren van een bijkeuken.

Op de bovenverdieping word je verwelkomd door een grote hal, die dankzij zijn ruime opzet eenvoudig kan worden omgebouwd tot extra kamers of een multifunctionele ruimte. Verder bevinden zich hier nog twee grote kamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel interieur. Er is ook een toilet en een ruimte die kan worden omgevormd tot een moderne doucheruimte.

Het huis beschikt ook over een opbergzolder, toegankelijk via een luik. Boven de inpandige garage is ook een extra een zoldergedeelte.

De woning staat op een groot perceel, wat tal van mogelijkheden biedt. Het stuk rechts van de woning werd eerder verkaveld. Tot slot zijn er nog twee garages aanwezig, ideaal voor het stallen van voertuigen of het gebruik als werkplaats.

Ben jij op zoek naar een

Neem contact op