Huis te koop

229900€

1 slaapkamer 106 vierkante meters

Immoweb code : 20064369
Immoweb code : 20064369

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 1+ SLPKS EN TUIN IN HET CENTRUM

Bent u op zoek naar een ideale starterswoning/ investering? Wacht dan niet langer! Deze gezellige rijwoning werd recentelijk volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht.
Bovendien is de woning centraal gelegen, op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer en diverse andere faciliteiten. De woning ligt slechts op enkele meters van Park Kerkwijck, dat beschikt over een speelweide voor kinderen.

Bij binnenkomst via de inkomhal vindt u een technische berging ideaal voor stockage en fietsen. Ook is deze ruimte voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Daarnaast is er een ruim gastentoilet met lavabo.
Verder vindt u de gezellige leefruimte met open keuken, dit geeft uit op de achterliggende stadstuin met een gunstige oostelijke oriëntatie.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die na aanpassingen kan dienen als een 2de (1 pers slaapkamer/ bureau). Verder hebben we boven de badkamer met inloopdouche, lavabo, toilet en handdoek radiator. Tot slot hebben we nog de master bedroom. Via de nachthal heeft u ook toegang tot de stapelzolder, ideaal voor extra opslag.

EPC Label B, Elektriciteit CONFORM. Renovatieplicht: NEE

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoek op het nummer: 052 46 38 03 of via mail naar [email protected].

Neem contact op