Huis te koop

239000€

2 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20032409
Immoweb code : 20032409

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond

Omschrijving

gezellige woning in centrum Hamme met tuin en achteringang.

Heel Leuke en gezellige woning met kapsalon, gelegen in centrum Hamme, dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

indeling: inkomhal met ingemaakte kasten, de inkomhal geeft uit op de eetkamer (momenteel ingericht als kapperszaak), De lichtkoepels voorzien veel natuurlijk licht in de woning. Er is ook een heel ruim apart toilet en mogelijkheid voor wasmachine en droogkast te plaatsen. De eetruimte is een uitvalsbasis naar de vernieuwde keuken (met oven, vaatwasmachine, kookplaat, dampkap,...) enerzijds (deze geeft uit op de gezellige tuin) en anderzijds een toegang naar de leefruimte.
Op de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere bergkamer / kinderkamer en de badkamer (voorzien van ligbad, douche, en lavabomeubel (dubbel). Toegang naar de zolder is via een trapluik in de bergkamer.
Comfort: EPC-label D - 367 (Geen renovatieplicht), toegang langs achter via berging achteraan de tuin, die uitgeeft op de Gasmeterlaan, elektriciteit conform, centrale verwarming via HR-ketel op aardgas, airco in keukenruimte, vloeren keuken en kapsalon geisoleerd en recent vernieuwd, nog hier en daar verder af te werken..
Meer info of een bezoekje? Contacteer Jeannico op 0477/348903

Neem contact op