Huis te koop

269000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20272747
Immoweb code : 20272747

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing met ruime garage

Instapklare open bebouwing met ruime garage.

Pal in het midden van de driehoek Antwerpen - Gent - Brussel treffen we deze knappe en ruime gezinswoning aan (170m² bewoonbare oppervlakte). De woonst geniet een uitstekende bereikbaarheid vlakbij invalswegen N41 en E17.

Het gelijkvloers bestaat uit een centrale inkomhal met gastentoilet, enorm lichtrijke woonkamer met gashaard, ingerichte open keuken die het ruimtelijk gevoel versterkt en toegang biedt tot het tuintje. Verder is er nog ruime inpandige garage met sectionale poort en geïsoleerde zolderruimte die kan dienen als extra opslag. 

Op het tussenverdiep is de mooi uitgeruste badkamer. De eerste verdieping omvat een nachthal, apart (tweede) toilet, drie volwaardige slaapkamers en berging/wasplaats waar u indien gewenst een tweede badkamer kan creëren (alle aansluitingen zijn hier reeds voorzien). 

Extra troeven:
- de woning is asbestveilig
- de elektriciteit is conform
- extra privatieve parkeerplaats links naast de woning
- aankoop mogelijk aan 2% verkooprechten
- droge kelder voor extra opslagmogelijkheden
- mits een investering van €5.400 (10 zonnepanelen) verlaagt het EPC reeds naar een label D en bent u van de renovatieplicht vanaf!

(WIJ HEBBEN REEDS EEN DOOR DE BANK AANVAARDE OFFERTE VOOR DIE ZONNEPANELEN - te downloaden op www.berno.be of vraag ernaar bij Xavier)

Met tal van troeven is dit een opportuniteit voor iedereen met een woondroom.

Meer info ontvangen over deze parel op de...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op