Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 20138941
Immoweb code : 20138941

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
2917 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Gelijkvloerse woning omgeven door het groen

Deze rustig gelegen woning staat op een ruim perceel van 29a17ca, uitkijkend op de bosrijke omgeving wat alle dagen rust garandeert. Toch ligt deze woning op wandel en fiets afstand van winkels, scholen, restaurants en het openbaar vervoer. De op- en afrit van de E313 ligt op 5 minuten rijden.

Deze instapklare woning bevindt zich volledig op het gelijkvloers. We komen binnen via een ruime inkomhal met gastentoilet. Aansluitend vinden we de open leefruimte met een living, eetkamer en keuken. De volledige woning baadt in het licht doordat de grote ramen zijn doorgetrokken tot op de grond. Naast de keuken vinden we een veranda dat uitkijkt en toegang biedt tot de prachtige tuin en hetbos. Via de hal bereiken we de 3 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, een berging met alle aansluitingen en een badkamer dat volledig is uitgerust met douche, ligbad, dubbele lavabo en sauna.

De woning is volledig onderkelderd (207m2) en ingericht als opslagruimte, maar kan ook perfect dienen als werkplaats. De woning beschikt over een grote zolder dat toegankelijk is maar niet in gebruik en ingericht kan worden.

Offerte beschikbaar voor een EPC C. Deze offert kan bij interesse doorgestuurd worden. Indien gewenst uitgebreid rapport voor een EPC A


extra's:

- Toegang tot de tuin via ondergrondse garage
- bureau dat kan dienen als 4de slaapkamer
- Rustig gelegen nabij het centrum
- Nieuwe rame

Neem contact op