Huis te koop

235000€

3 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 20127387
Immoweb code : 20127387

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
246 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante, instapklare woning in Ham.

Charmante, instapklare woning in Ham.

Welkom in deze gezellige halfopen bebouwing gelegen in een rustige wijk van Ham. Met een bewoonbare oppervlakte van 102m2 en een tof tuintje op een perceeloppervlakte van 246m2 is deze woning ideaal voor jonge gezinnen of als starterswoning.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een comfortabele leefruimte met een gezellige pelletkachel. Aansluitend is er een praktisch ingerichte keuken, voorzien van moderne apparatuur. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en 1 badkamer. 

Buiten treft u een onderhoudsvriendelijke, zuidgerichte tuin waar u kunt genieten van de zon, een tuinhuisje en een garage voor uw voertuig.
Belangrijk om te vermelden is dat de waterleidingen, vloeren, het bezetwerk, de elektriciteit en het terras gerenoveerd werden in 2021.

Deze woning is ideaal voor koppels, kleine gezinnen of als investering. Mis deze kans niet en maak van dit huis uw nieuwe thuis!


*Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op