Huis te koop

925000€

6 slaapkamers 276 vierkante meters

Immoweb code : 20078887
Immoweb code : 20078887

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
276 vierkante meters bewoonbare ruimte
7855 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke woning te midden van het prachtige Kamerijkbos

Immo Pické biedt u deze prachtige woning met bijgebouw aan op een perceel van maar liefst 7.855 m2 te midden van het Kamerijkbos. Ontsnap aan de drukte en geniet van het ultieme woongenot in deze volledig gerenoveerde woning, gelegen in het hart van het betoverende Kamerijkbos. Hier vindt u rust en natuur in overvloed, een ware oase voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

De woning en het bijgebouw werden in 2020 volledig gerenoveerd . Het hoofdgebouw bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal, een ruime leefruimte met eethoek, een volledig geïnstalleerde keuken, een badkamer, een slaapkamer en een toilet. Op de eerste verdieping beschikt deze woning over een nachthal en nog twee grote slaapkamers.

Daarnaast beschikt deze woning ook nog over een bijgebouw van maar liefst 150 m2 dat momenteel is ingericht als atelier op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Dit bijgebouw is ideaal als stockageruimte, polyvalente ruimte of voor het uitoefenen van een vrij beroep. 

De woning beschikt aan de buitenzijde nog over een groot terras, met zicht op de natuur dat in overvloed aanwezig is op het perceel. Daarnaast beschikt dit perceel ook nog over een natuurlijke vijver.

Extra informatie: Elektriciteit conform, dubbele beglazing, dak geïsoleerd, gunstige EPC (C), ... 

Vraag nu uw bezichtiging aan en laat u betoveren door deze uitzonderlijke woning!

Neem contact op