Huis te koop

257000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11422730
Immoweb code : 11422730

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
2480 vierkante meters grond

Omschrijving

Degelijke woning met grote werkruimte en zeer diepe tuin

Stap binnen in deze karakteristieke woning uit 1956 en laat je verrassen door het ongekende potentieel dat het te bieden heeft. Gelegen in het idyllische Zelem, een deelgemeente van Halen, biedt deze woning een unieke mix van rustige landelijke schoonheid en uitstekende bereikbaarheid.

Met een royale woonoppervlakte van 147m² (+ 25m² zolder) en een perceel van maar liefst 24 are en 80 centiare, is er hier ruimte in overvloed om jouw dromen te verwezenlijken. De ligging nabij de snelweg en de vlotte verbindingen naar Halen, Diest, Herk-de-Stad en Lummen maken deze locatie niet alleen idyllisch, maar ook praktisch voor wie pendelt of graag de omgeving verkent.

Eén van de onbetwiste troeven van deze woning is de immense werkplaats van maar liefst 205m², gelegen achter de hoofdwoning. Een ware oase voor de handige doe-het-zelver, creatieve geesten of wie simpelweg ruimte nodig heeft voor zijn passieprojecten.

Het perceel strekt zich uit in een weelderige tuin, waar de natuurlijke pracht tot haar recht komt. Geniet van de rust en privacy die deze diepe tuin te bieden heeft, gelegen in een prachtig natuurgebied.

Hoewel de solide constructie van de woning de tand des tijds heeft doorstaan, is het duidelijk dat een opfrissing en renovatie naar moderne standaarden van comfort en energiezuinigheid wenselijk zijn. Dit biedt echter een unieke kans om deze woning te transformeren tot jouw eigen persoonlijke toevluchtsoord.

Neem contact op