Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11481959
Immoweb code : 11481959

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
460 vierkante meters grond

Omschrijving

Op een zeer rustige locatie doch nabij tal van voorzieningen bevindt zich deze goed onderhouden bungalow. Deze open bebouwing werd doorheen de jaren maniakaal goed onderhouden en beschikt over vele troeven!

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de ruime inkomhal met aanwezigheid van een grote berging. Aansluitend bevindt zich de prachtige lichtrijke woonkamer met eetplaats. Naast de eetplaats vinden we een hedendaagse keuken die volledig uitgerust is, in deze ruimte bevindt zich nog een kleine praktische berging.
Verder op het gelijkvloers treffen we de badkamer met douche en lavabo, een afzonderlijke gastentoilet en drie grote slaapkamers (18m²) waarvan één kleinere.

Tot slot beschikt deze woning nog een zolderruimte, reeds te bereiken met een vaste trap. Deze zolderverdieping volstrekt zich over het volledige oppervlakte van de woning en kan volledig nog worden ingericht naar eigen wens! Mogelijkheid om twee extra slaapkamers te maken.
Achteraan de woning bevindt zich de gezellige buitenruimte die u de nodige privacy beidt. Op de zonnige dagen is het hier heerlijk vertoeven!
Een ruime oprit die plaats biedt voor meerdere wagens en garage met sectionale poort.

Voor wie opzoek is naar een zeer goed onderhouden bungalow (statige bebouwing) met garage, terras en 3 slpks nabij tal van voorzieningen, doch rustig gelegen is dit een echte buitenkans! Mis deze kans niet en contacteer ons kantoor voor een bezichtiging!
Wettelijke info : EPC 819 kWh/m² - F-label. Dit

Neem contact op