Huis te koop

329000€

4 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11470113
Immoweb code : 11470113

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
493 vierkante meters grond

Omschrijving

HAALTERT - Centraal gelegen en energiezuinige gezinswoning!

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 29/6 VAN 10U TOT 12U (enkel op afspraak!)

HAALTERT - Deze gezinswoning is zeer centraal gelegen dichtbij winkels, scholen, treinstation en E40.

Vooraan de woning is er toegang via de garage tot de woning naar de inkomhal met apart toilet. Aansluitend is er een geïnstalleerde keuken met praktische bergruimte en een ruime woonkamer met zicht op de tuin.

Op het eerste verdiep is er 1 ruime slaapkamer met dressing, 1 kleinere slaapkamer of bureau en een badkamer met ligbad, douche, tweede toilet. De tweede verdieping omvat naast de nachthal nog twee volwaardige slaapkamers. Verder beschikt deze woning over een mooie tuinzone met terras.
Momenteel is de woning verhuurd aan 950€/maand.

Troeven: elektriciteit conform, gunstig EPC, centrale ligging, leuke tuin,...

Kortom: Bent u op zoek naar een instapklare centraal gelegen en energiezuinige woning met voldoende slaapkamers en tuin voor eigen bewoning of als investering? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Neem contact op