Huis te koop

659000€

4 slaapkamers 281 vierkante meters

Immoweb code : 11375365
Immoweb code : 11375365

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
281 vierkante meters bewoonbare ruimte
1430 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE

Charmante Villa in Denderhoutem: Elegantie en Comfort op Borrekent 47 Stap binnen in een rustige en stijlvolle oase, exclusief gepresenteerd door Nest Seekers. Deze prachtige villa is een toonbeeld van ruimte, licht, tijdloze stijl en perfecte oriëntatie.
Gebouwd met zorg in 1995, heeft deze woning alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Gunstig gelegen nabij het dorpscentrum, biedt de villa rust en gemak. De N45 en E40 zijn gemakkelijk bereikbaar, evenals winkels en scholen.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, met een toilet, vestiaire en lavabo voor uw gasten. De leefruimte is licht en gastvrij, met een gezellige open haard. Een aangrenzend bureau biedt een rustige werkplek met uitzicht op de omgeving.
De keuken, onlangs vernieuwd, is voorzien van moderne apparatuur en een ontbijthoek met uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. Buiten vindt u een overdekt terras, perfect voor ontspanning in de buitenlucht.
Een dubbele garage met elektrische poort biedt ruimte voor uw voertuigen en extra opslag. Er is ook een handige bergruimte naast de keuken, ideaal voor de wasmachine en voorraad.
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, een apart toilet en twee badkamers. Een geïsoleerde zolder biedt extra opslagruimte. Met een oprit voor meerdere voertuigen en een alarmsysteem biedt deze woning comfort en gemoedsrust.
Contacteer ons gerust voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Neem contact op