Huis te koop

* 569000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20176166
Immoweb code : 20176166
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
700 vierkante meters grond

Omschrijving

A+ villa op centrale locatie.

U heeft een totaalbudget (kosten inbegrepen) ter beschikking van 670.000€? Normaal gezien kan u dan maximaal 569.000€ besteden aan uw nieuwbouw. U moet immers nog 21% BTW bijtellen. Bij deze villa kan u evenwel genieten van het uitzonderlijke BTW-tarief van 6%. Plots is een ruime kwaliteitswoning van 621.000€ (waaraan deze villa wordt verkocht) dan toch bereikbaar voor hetzelfde eindbudget. Kosten inbegrepen (BTW en beschrijf) betaalt u voor deze ruime villa nu 670.260€. Een unieke kans!

De ruime A+ villa biedt niet alleen een stijlvolle en moderne leefomgeving, ook de lokale sporthal en sportaccommodatie zijn om de hoek, waardoor het de perfecte plek is voor actieve gezinnen en sportliefhebbers. De nabijheid van de groene long “Haachts Broek” en “Schorisgat” voegt een extra dimensie toe aan de levensstijl, met mogelijkheden voor natuurwandelingen en ontspanning. Dankzij zijn doordachte indeling beschikt deze villa over een luchtig geheel, met ruimtes die naadloos in elkaar over gaan. Achteraan krijg je via grote glaspartijen direct toegang tot de ruime tuin van een 700m2. Op de verdieping zijn er 3 grote slpk waarvan de master bedroom met dressingruimte.
Er is bovendien gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en de nieuwste technologieën zoals: warmtepomp, vloerverw, alu ramen, parket, zonnepanelen en een ventilatiesyst. D+. De super energiezuinige bouwstijl zorgt voor een zeer laag energieverbruik (A+) wat betekend dat uw villa meer energie opwekt dan het verbruikt.

Dit pand maakt deel uit van het project LANCEERMOMENT zaterdag 28/09 tussen 10u-12u

Neem contact op