Huis te koop

4980000€

6 slaapkamers 1093 vierkante meters

Immoweb code : 11450333
Immoweb code : 11450333

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
1093 vierkante meters bewoonbare ruimte
11054 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijke eigendom bestaande uit 2 villa's op de hoogte

Op de heuvel van Biez, in de schaduw van de kerk, staat een uitzonderlijke dubbele villa, atypisch in zijn ontwerp en buitengewoon in zijn materialen, afwerkingen en technieken. Professionele keuken, overloopzwembad met zwemgang, home cinema met perfecte akoestiek, intieme patio en grote terrassen gericht op de zon en het uitzicht, biljartzaal en hyperuitgeruste sportzaal... alles draagt bij om van deze plek een superlatief te maken qua comfort en indeling. Onlosmakelijk verbonden met het interieur, is deze architecturale verwezenlijking harmonieus geïntegreerd in het landschap en tekent ze, via steen, hout en glas, een meesterlijke synthese met haar landelijke en dorpse omgeving, op slechts een half uur van Brussel.

De luxevan de materialen wordt aangevuld met de exclusiviteit van het maatwerk en de modernste technieken: verlaagde plafonds, plinten in de muren, ijzeren wenteltrap, deuren over de volle hoogte, staand houten parket, opengewerkte marmeren bekleding... Op ecologisch vlak is er een microzuiveringsinstallatie en regenwaterrecuperatie, een serre en een vijver.
Twee onafhankelijke en complete huizen, elk met drie slaapkamers met eigen badkamer, privéterrassen en garage, delen prachtige gemeenschappelijke ruimten: biljart- en sportzalen, zwembad, thuisbioscoop, high-tech wasruimte, siertuin, kas, boomgaard, kreupelhout en parkeergelegenheid.

Deze plek van luxe, rust en plezier, in constante verbinding met de omringende natuur, le

Neem contact op