Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 20021969
Immoweb code : 20021969

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
435 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen halfopen bebouwing met garage en tuin

Bent u op zoek naar een halfopen bebouwing gelegen in een rustige omgeving met oprit, garage, tuin en schrikt wat werk jou niet af? Lees dan zeker verder!

Sterke punten:
- Rustige buurt
- Oprit
- Garage met sectionale poort
- 3 kamers, waarvan 2 zeer ruim
- Kelder

Indeling:
- GLV: In de inkomhal (9m²) bevindt zich de trap naar de eerste verdieping alsook de toegang tot de garage, woonkamer en keuken. De ruime en lichtrijke woonkamer (28m²) biedt op zijn beurt ook toegang tot de keuken (7m²) met daar aansluitend de veranda (16m²) die uitkijkt op de tuin. Naast de veranda bevindt zich de deur naar de garage (21m²) uitgerust met automatische sectionale poort.
- 1steV: Op dezeverdieping bevinden zich de drie kamers (15m², 14m² en 8m²) alsook de badkamer (4m²) uitgerust met ligbad en enkele lavabo in meubel. De centrale nachthal (6m²) verbindt alle kamers.
- Zolder: In de nachthal van de eerste verdieping bevindt zich het kleine zolderluik. Er is geen uitschuifbare noch vaste trap aanwezig.

Bij deze woning is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 4 jaar de tijd de woning energetisch te renoveren tot een energielabel van minimum D.

Benieuwd naar wat deze woning te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen en dan leiden wij u met plezier rond!

Neem contact op