Huis te koop

4 slaapkamers 346 vierkante meters

Immoweb code : 10588507
Immoweb code : 10588507

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
346 vierkante meters bewoonbare ruimte
1709 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke woning met 4 slaapkamers, garage en tuin met zwemvijv

Welkom bij deze unieke kans om een droomwoning te verwerven in het pittoreske Gooik (Kester). Deze ruime woning met 4 slaapkamers is perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort en rust.
Bij het betreden van de woning wordt u meteen begroet door een gevoel van elegantie en stijl. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De ruime woonkamer is een ideale plek om te ontspannen en te genieten. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden tegelijkertijd een prachtig uitzicht op de omgeving. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, hoogwaardige materialen, voldoende werkruimte en een ontbijthoek met zicht op de knappe tuin.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een bureau, een wasplaats/berging met toegang tot de tuin, garage en tot de kelder. De inkomhal leidt ons naar een apart toilet en een eerste badkamer met douche en lavabo.
De woning beschikt op de eerste verdieping over 4 ruime, smaakvol ingerichte slaapkamers. Ze zijn allen te bereiken via de nachthal die daarnaast ook toegang geeft tot een apart toilet, de 2de badkamer met dubbele lavabo en ligbad.
De ruimte achter de badkamer werd deels ingericht als dressing en bergingszolder.Aan de andere kant van de nachthal vindt u nog een knus tv-hoekje.

Zowel op het gelijkvloers niveau (bureau) als op de eerste verdieping (nachthal, 2 slaapkamers) wordt gewerkt met ingebouwde kasten en

Neem contact op