Huis te koop

865000€

4 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 20131779
Immoweb code : 20131779

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
5680 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig landhuis in idyllische setting!

Met een adembenemend panoramisch uitzicht over het idyllische Hageland en de uitgestrekte velden, biedt deze woning een ware oase van rust. Gelegen op een royaal perceel van 57 are, omringd door weelderige natuur, ontvouwt zich hier een paradijs met majestueuze vergezichten, waar u kunt genieten van ultieme privacy en ontspanning.

Deze woning is door de jaren heen met vakmanschap volledig gerenoveerd. De keuken en badkamers werden vernieuwd, het dak volledig geïsoleerd, en in 2024 werd een hybride verwarmingsinstallatie geïnstalleerd. Elke ruimte ademt comfort en kwaliteit, van de sfeervolle woonkamer met warme houten accenten tot de royale slaapkamers, met mogelijkheid om twee extra kamers te creëren. Bij binnenkomst via de automatische toegangspoort wordt u direct ondergedompeld in een sfeer van rust en ruimte. Het uitgestrekte perceel biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Maak een rustige wandeling langs de nabijgelegen wandel- en fietsroutes, of ontspan in de serene tuin, omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur.

Bovendien bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van het station Vertrijk/Boutersem en alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, dokters, apotheken en andere faciliteiten. Deze woning is meer dan een plek om te wonen; het is een levensstijl die draait om rust, ruimte en natuurlijke schoonheid. Een unieke kans om te ontsnappen aan de hectiek van het stadsleven en volledig op te gaan in de rust van het landelijke leven.

Neem contact op