Huis te koop

419000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 20008800
Immoweb code : 20008800

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
322 vierkante meters grond

Omschrijving

Jonge halfopen bebouwing vlakbij Oostende : prachtige tui...

Deze halfopen bebouwing is gelegen in het rustige Snaaskerke (Snoazie) vlakbij Oostende en Gistel en maakt deel uit van een recente en rustige verkaveling. De woning ligt in een doodlopende straat en ondanks de rustige ligging hebt u alles nabij.
Een lagere school, klein winkeltje, grote supermarkten (5 min met de wagen) en ook het centrum van Gistel en Oostende zijn fietsvriendelijk bereikbaar.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
(vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo)
De woning kreeg door de huidige eigenaars een make-over en is tot in de puntjes verzorgd.
U heeft een oprit voor 2 wagens, een leuke en super georiënteerde tuin, zonnepanelen, en nog zoveel andere troeven achter de hand!

Via de ruime inkomhall met apart gastentoilet betreedt u vlot de woning. De woonkamer is opgedeeld in 2 delen. Het lichtinval is opvallend groot en komt via alle kanten binnen en dit door de grote raampartijen. De eetplaats paalt mooi aan bij de volledig vernieuwde keuken in landelijke stijl.  De keuken is voorzien van alle moderne toestellen en heeft nog een extra technische en voedingsbergen aanpalend liggen. Het salon is opnieuw zeer lichtrijk en biedt directe toegang tot uw tuin.
Een extra troef is de ruime gelijkvloersslaapkamer die polyvalent kan ingezet worden: logeerkamer, bureauruimte, praktijkruimte; noem maar op! En ook vanuit deze kamer heeft u opnieuw directe toegang tot uw tuin.

Op de bovenste verdieping zijn e...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op