Huis te koop

380000€

4 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11423051
Immoweb code : 11423051

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
235 vierkante meters grond

Omschrijving

instapklare Woning met 2 garage boxen te Koop in Gistel! 🏡

Deze  woning uit 2008, gelegen ligt op 1km van E40 en op 1km van de markt. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een bewoonbare oppervlakte van 159m2, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een eigentijdse levensstijl.

Kenmerken:


Bouwjaar: 2008
Energieprestatiecertificaat (EPC): 125 kWh/m2 (B label)
Grondoppervlakte: 235m2
Parkeergelegenheid voor 2 wagens
2 afgesloten garageboxen achteraan het pand


Indeling: Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime en lichte leefruimte, perfect om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden. De open keuken is volledig uitgerust en biedt alle nodige voorzieningen voor culinaire hoogstandjes.

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 comfortabele slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. De 2 moderne badkamers zijn stijlvol en functioneel, waardoor het comfort van de bewoners wordt gegarandeerd.

Buiten kunt u genieten van een gezellige tuin, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen momenten in de buitenlucht. De aanwezigheid van 2 afgesloten garageboxen biedt extra opslagruimte en gemak voor het parkeren van uw voertuigen.

Deze woning is gunstig gelegen in Gistel, dicht bij winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, waardoor het de perfecte plek is om te wonen voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar het beste van zowel comfort als gemak.

Mis deze kans niet o

Neem contact op