Huis te koop

595000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20132584
Immoweb code : 20132584

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
928 vierkante meters grond

Omschrijving

SCHITTERENDE VILLA IN GEGEERDE WOONWIJK

Dit pareltje uit 2005 is gelegen op toplocatie in Gijzelbrechtegem (Anzegem) met prachtige verzichten in een rustige residentiële buurt. Deze villa werd leuk en praktisch ingericht met oog voor een mooie lichtinval en groots ruimtegevoel.

Hele ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige haardvuur en afgewerkt in parket met apart praktisch bureel. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit. Aansluitend fantastisch geïnstalleerde leefkeuken met eiland met zicht op de tuin via de recente uitbouw die ingericht is als eetplaats. Aansluitend is er nog een praktische was- en voorraadberging en droge kelder met directe toegang tot de carport en extra bergruimtes.

De verdieping omvat een open nachthal met apart toilet. Vier ruime slaapkamers waarvan een master bedroom van maar liefst ca. 16 m2. Elke kamer is voorzien van airco. Ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad.

Aan opbergruimte geen gebrek! Er is een geïsoleerde zolderruimte (18cm - MW) aanwezig van maar liefst 50 m²!

De aangelegde – zongerichte - terrassen maken het héérlijk vertoeven in de aangelegde tuin op een totale perceeloppervlakte van maar liefst 928,00 m².

Naast de woning is er nog een schitterende carport waar plaats is voor meerdere wagens. Daarnaast is er nog parkeerruimte voor zeker 4 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort.

EXTRA PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zonnepanelen aanwezig!
- Airco in elke slaapkamer!
- Volledig

Neem contact op