Huis te koop

389000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20183221
Immoweb code : 20183221

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
924 vierkante meters grond

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning op een groene locatie, met een ongelooflijk verzicht? Zoek dan niet langer verder! Deze charmante, energiezuinige woning in Moerbeke biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen in een zalige omgeving.

Kenmerken:
Locatie: De woning is ideaal gelegen nabij Geraardsbergen, waardoor u geniet van de rust van het platteland en de nabijheid van stadsfaciliteiten. De nabijheid van winkels en openbaar vervoer, bieden u een ongekend comfort.
Staat: De woning heeft een uitzonderlijk goede kwaliteit. Er werden reeds verschillende inspanningen gedaan om de woning een lange levensduur te bieden, wat resulteert in een goede EPC score en een asbestvrije woning!
Tuin: De woning heeft een prachtige, grote tuin waar u kunt ontspannen, tuinieren en genieten van het buitenleven. Het weidse uitzicht langs verschillende zijden van de woning biedt een ongekend gevoel van rust en vrijheid. 

Indeling: 
Kelder: De woning is deels onderkelderd. Er is tevens een toegang via een poort en oprit.
GLV: Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime woonkamer met enorme lichtinval, een keuken, een veranda, 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Extra: De woning beschikt tevens over een zolder en een ruime extra vrijstaande garage

Deze woning biedt een unieke kans om te wonen in een groene omgeving, met alle voordelen van een gunstige ligging. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een plek om te genieten van uw vrije tijd, deze woning in Moerbeke

Neem contact op