Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11480113
Immoweb code : 11480113

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
620 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek karaktervol herenhuis met aangename tuin

Ontdek dit unieke herenhuis in het centrum van Geraardsbergen met tal van authentieke details, waar charme en authenticiteit samenkomen. Deze burgerwoning, met adembenemende tuin, biedt stilte en rust te midden van het stadsleven.
Geniet van uw ochtendkoffie op het aangename terras met volledig zicht op de tuin. U waant zich in het groen, ondanks de centrale ligging. De tuin is volledig afgesloten en grenst aan een bos, wat zorgt voor ultieme privacy en sereniteit. Bovendien beschikt u over een gemetst tuinhuis voor extra opslagruimte.
Indeling:
Bij binnenkomst treft u een ruime hal die kan dienen als garage. De traphal heeft een apart toilet en een brede eiken trap. De salon vooraan is zeer lichtrijk en is voorzien van een uniek plafond, parketvloer en een prachtige marmeren schoorsteenmantel. De leefruimte biedt een gezellige zithoek en de keuken, volledig geïnstalleerd, kijkt uit op het terras en de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer.
De tweede verdieping biedt een zolder die naar eigen wens kan worden ingericht als hobbyruimte, extra slaapkamers, of zelfs een loft.
De woning beschikt ook over een kelder met wijnkelder, perfect voor de liefhebber van goede wijnen.
Dit herenhuis is een perfecte combinatie van klassieke elegantie en modern comfort. Ideaal voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar een bijzondere woning in het centrum van Geraardsbergen.
Meer info? Een bezoek? Bel Jordi 0477/32.61.53

Neem contact op