Huis te koop

320000€

1 slaapkamer 98 vierkante meters

Immoweb code : 20184600
Immoweb code : 20184600

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante starterswoning vlakbij Gentbrugse Meersen

Ben je op zoek naar een charmante starterswoning met een unieke tuin, gelegen in een groene en rustige omgeving op wandelafstand van de geliefde Gentbrugse Meersen? Dan is deze op te frissen arbeiderswoning perfect voor jou!

Deze gezellige woning biedt een ruime leefruimte met aansluitende open keuken die uitnodigt tot gezellige avonden. Verder is er nog een praktische ingerichte badkamer en een knusse verandaruimte waar het zonlicht heerlijk binnenvalt. De uitstekende georiënteerde tuin is een waar paradijs, ideaal om tot rust te komen of te tuinieren. Op de eerste verdieping vinden we nog een zeer ruime slaapkamer terug.

Een vlotte verbinding naar het centrum van Gent en verschillende opritten richting andere kernsteden. Op wandelafstand vind je tal van voorzieningen wat het dagelijks leven gemakkelijk maakt. Deze woning biedt veel potentieel voor wie op zoek is naar een gezellige plek in een rustige en groene omgeving, met alle voordelen van de stad binnen handbereik. Met als kers op de taart de nabijheid van de Gentbrugse Meersen, een prachtige natuurzone waar je eindeloos kunt wandelen of fietsen.

Voor de bewoners van het pand is er parking voorzien. Daarnaast zijn er ook parkeermogelijkheden in de straat en in de nabije omgeving.

Benieuwd naar het potentieel van deze charmante starterswoning? Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden!

EPC: F. Elektriciteit niet conform. Renovatieverplichting van toepassing.

VASTGOED DE BAERE - 510155

Neem contact op