Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20138913
Immoweb code : 20138913

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare halfopen, 3 slaapkamers en aangelegde stadstuin

Deze lichtrijke, halfopen woning is ideaal gelegen aan de rand van Gent, dicht bij allerlei faciliteiten. De gelijkvloers bestaat uit een uitnodigende inkomhal, een gezellige en lichtrijke woonkamer met eet- en zithoek, een volledig uitgeruste keuken, een wasplaats en een afzonderlijk toilet.

Op het 1ste verdiep is de eerste slaapkamer, afzonderlijk toilet, berging/technische ruimte en een ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. Via een vaste trap bereiken we de 2de verdieping waar zich de 2de en 3de slaapkamer bevinden.

Tot slot geniet de woning van een tuin met een aangelegd terras en tuinberging met patio.

Extra Troeven:

Energiezuinig: Label B

Conforme keuring elektriciteit

Uitstekende bereikbaarheid: Dicht bij de oprit van de R4, E17 en E40. Technologiepark op wandelafstand. Station Gent-Sint-Pieters bereikbaar via bus, tram of fiets (10 minuten per fiets). Tramhalte richting Gent centrum op slechts 100 meter.

Voorzieningen op wandelafstand: Scholen, winkels, apotheek, bakker, supermarkt, dagbladhandelaar met postpunt, openbaar vervoer, laadpalen en groene zones zoals de Scheldevallei en het Parkbos (Mobiscore 8,6/10).

Instapklaar!

Wenst U verdere inlichtingen of bezoek? Contacteer rechtstreeks de eigenaar via 0476/25.32.71. Deze woning is te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses!

Neem contact op