Huis te koop

495000€

5 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 20176293
Immoweb code : 20176293

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
254 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Op te frissen woning met charmante stadstuin op toplocatie

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

Mobiscore: 9,4/10

Deze op te frissen woning bevindt zich op een toplocatie in een rustige doodlopende straat nabij het station Gent-Sint-Pieters. De woning ligt in een residentiële wijk en geniet van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de invalswegen. Het historische centrum bevindt zich op fietsafstand.

De woning werd opgetrokken in 1965, beschikt over een kloeke structuur en werd doorheen de jaren steeds uiterst goed onderhouden. De woning beschikt over een grote voortuin met oprit heeft de volgende indeling:

Ruime inkomhal met toegang tot de leefruimte (voorheen garage), dubbele leefruimte met vooraan de zithoek en achteraan de eetkamer. De eetkamer geeft via een groot schuifraam uit op de fraai aangelegde tuin met verhard terras en tuinhuis. Achter de eetkamer bevindt zich in een aanbouw de keuken, een apart toilet en een wasruimte. Langs een trap in de keuken heb je toegang tot de droge kelder.

Via de trap in de leefruimte kom je op de de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers en de badkamer met enkel wasmeubel, douche-in-bad en een 2 toilet bevinden. 2 van deze kamers zijn uitgerust met ingemaakte kasten. Op de tweede verdieping bevinden zich nogmaals 2 slaapkamers, waarvan 1 de heel ruime master bedroom is. De woning beschikt nog over een zolder met trapvalluik.

TROEVEN

-Uiterst goede locatie
-Kloeke woning met betonnen structuur
-Ramen achterzijde woning werden recent nog vernieuwd

Neem contact op